Onze dienstverlening

Tennislessen

Onze tennisleraren zijn in het bezit van een geldige licentie of zijn bezig met de opleiding tot tennisleraar. In een uiterst geval staat er een assistent zonder licentie naast een trainer met met een geldige licentie om de les actiever te maken. Hiermee willen wij de veiligheid en kwaliteit van de tennislessen voor alle doelgroepen garanderen. 

Onze tennisleraren onderhouden hun licenties middels het volgen van bijscholingscursussen. Deze cursussen sluiten aan bij de doelgroepen van uw vereniging. 

Onze tennisleraren zijn geschoold in de TENNISKIDS kleuren blauw en rood. Wij vinden het belangrijk dat er voor de jongste doelgroep kwaliteitsvolle en enthousiaste lessen worden aangeboden op uw vereniging. Middels aangepaste materialen en veldjes proberen we zowel bal en slagvaardigheid bij hen aan te brengen. 

Wij bieden regio trainingen aan voor (jeugd)leden die de behoefte hebben om prestatief en club overstijgend te trainen. Dit doen we o.a. door een goede samenwerking te hebben met Tennis Vision. 

Verenigingsondersteuning

Uniek aan onze dienstverlening is dat wij verenigingen ondersteunen in opstellen en uitvoeren van het beleidsplan. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het verenigingsleven om hierin tot een professionele dienstverlening te komen. 

Onze specialisatie hierin ligt in het werven en behouden van leden en vrijwilligers! Wij beschikken over een jaaroverzicht met uitgewerkte vrijwilligerstaken (zie foto) waardoor het voor de vereniging makkelijk wordt om aan leden afgebakende vragen te stellen aan leden als het gaat om vrijwillige inzet. Ieder lid wil immers eerst weten wat er van hem / haar verwacht wordt qua tijd en competenties als hij een vrijwilligerstaak op zich neemt. Onze ervaring leert dat wanneer dit op voorhand goed afgebakend is, leden echt wel bereid zijn om zich in te zetten voor de vereniging.

Ledenwerving

Samen laten we uw vereniging groeien! Voor iedere vereniging is het noodzakelijk om stil te staan activiteiten te organiseren die in het teken staan van ledenwerving. Wij hebben verschillende successen behaald met verschillende activiteiten. Wij organiseren ieder jaar de Tennis Challenge. Een concept waar we al twee jaar op rij meer dan 100 mensen kennis laten maken met de tennissport bij de vereniging. Onze ervaring leert dat 2/3 van deze groep het volgende kalenderjaar lid blijft. Wilt u meer weten over de Tennis Challenge? Neem dan gerust contact op!

Ook bij de jeugd zijn we actief in het werven van nieuwe leden. Dit doen we door de tennislessen laagdrempelig toegankelijk tem maken voor vriendjes, vriendinnetjes of familieleden van de huidige jeugdleden. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten om kinderen kennis te laten maken met de tennissport. Ons grootste succesverhaal is SJORS SPORTIEF. Wilt u meer weten over onze activiteiten? Nee dan gerust contact met ons op.

Ledenbehoud

Samen met de TC en JC maken wij in november een geweldige activiteitenkalender waardoor leden het gevoel krijgen dat de vereniging leeft! Wij organiseren een interne competitie maar ook eendaags evenementen die ervoor zorgt dat leden verbonden blijven met de vereniging. Wilt u meer weten over deze evenementen? Neem dan gerust contact met ons op!

Naast dat de tennislessen van kwaliteit moeten zijn, vinden wij het belangrijk dat kinderen niet het gevoel hebben dat ze op tennisles zitten op tennis! Daarom ondersteunen wij de vereniging bij het opzetten en uitvoeren van de (WORLDTOUR) competitie. Wij stimuleren jeugdleden om hier aan deel te nemen. Wij organiseren ieder jaar verschillende activiteiten voor de jeugd. Een van deze activiteiten is onze geweldige activiteiten week waarbij kinderen ook deelnemen aan een officieel toernooi. In de ochtend lekker trainen, daarna lekker wat wedstrijdjes spelen en iedere middag een andere activiteiten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven voor losse lessen


toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account