informatie tennislessen

Bij Dukenburg smash wordt er in 2024 getraind in twee cyclussen (voorjaar 22 weken najaar 14 weken). Op welke dagen er allemaal wordt getraind vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina). 

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt door de trainer of trainerscoördinator per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer in de week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wil trainen voorrang ten opzichte van iemands tweede training. Lessen kunnen alleen gevolgd worden door leden van Dukenburg Smash.

Als er is ingeschreven voor 1 cyclus is dit tot nader order ook geldig voor de volgende cycli. Dit betekent praktisch: niet meer elke keer opnieuw inschrijven en zelf op tijd afzeggen als je wilt stoppen met trainen. De betaling voor deze lessen verloopt maandelijks middels een automatische incasso. De tarieven zijn terug te vinden op de tweede pagina van het inschrijfformulier.

Top-tennis en Padel service

Deze trainers verzorgen de lessen op Dukenburg Smash:

Eigenaar en Trainer

Bas van den Broek

Mijn naam is Bas van den Broek. Ik ben 32 jaar en eigenaar van Top Tennis Service. Al 26 jaar ben ik een fanatiek tennisser en sinds vorig jaar ook fanatiek padel speler. Ik heb via het CIOS de tennisleraar A- / B-licentie behaald en de opleiding tot padelleraar afgerond.

Padel leraar in opleiding

Elian Klaassen

Mijn naam is Elian Klaassen. Ik ben 24 jaar oud en speel al sinds mijn 7e tennis. Sinds vorig jaar (de aanleg van de banen in Wijchen) ben ik veel padel gaan spelen. Ik ben van plan om binnenkort te starten met de opleiding tot padelleraar.

Rens Schelling

Mijn naam is Rens Schelling. Ik ben 17 jaar en woonachtig in Wijchen. Ik tennis al vanaf mijn 6e bij vormer en sinds de aanleg van de padelbanen ben ik ook daar veel te vinden. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Nijmegen. Samen met Lisanne

Informatie Padellessen

Voor senioren worden er drie cyclussen aangeboden. In het voorjaar 2 van 11 en in het najaar 1 van 14. Op welke dagen en in welke weken er wordt getraind, vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina).
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen van de deelnemers. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer in de week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wil trainen voorrang ten opzichte van iemand tweede training. Lessen kunnen alleen gevolgd worden door leden van Dukenburg Smash.

Senioren die lessen willen volgen kunnen dit volgen in groepen van 4 personen. Lessen worden aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond. Opgeven kan individueel of als groep. Dit kun je vermelden op het inschrijfformulier. 

De betaling van alle padelcylcussen verloopt in twee termijnen. De tarieven zijn terug te vinden op de tweede pagina van het inschrijfformulier.

Overzicht trainingsdagen 2024

Schrijf je bovenaan deze pagina in voor een van de lesopties

Inschrijven voor losse lessen


toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account