Facturering

Zowel de tennis- als padellessen worden door de tennisschool middels een automatische incasso bij de deelnemers in rekening gebracht. Hiertoe dient iedereen die lessen wil volgen middels het inschrijfformulier een digitaal akkoord op te geven.
In principe factureren wij het gehele bedrag in eens in rekening. Echter wanneer er meerdere familieleden lessen volgen, kunnen de kosten hoger oplopen. Dan zullen wij middels meerdere (twee of drie) termijnen het bedrag afschrijven. Dit geldt ook voor mensen die meerdere keren per week lessen volgen of die inschrijven voor het gehele jaar (36 weken).
Voorbeeld 1:
“Jan traint een keer per week 1 uur in het voorjaar (22 weken). Daarvan wordt het totaal bedrag van €187,- middels een automatische incasso afgeschreven van zijn rekening” .
Voorbeeld 2:
“Karin en Niek trainen beide een uur in het voorjaar (22 weken). Daarnaast traint hun zoon Maarten een keer per week 1,5 uur in de week. Daarvan wordt het totaal bedrag van €613,- middels twee termijnen van €306,5 via een automatische incasso afgeschreven van hun rekening”.

Inschrijven voor losse lessen


toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account