Gestart met mijn eigen onderneming

Bas van den Broek

IMG_7632
Na jaren in loondienst te hebben gewerkt op de tennisbaan, wilde ik een volgende stap maken en hier is die dan! Vorige week vrijdag 19 juni heb ik mijn eigen onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met trots kan ik nu melden dat ik mijn eigen onderneming “Top Tennis Service” ben gestart . 
Over de naam van mijn onderneming heb ik een lange tijd nagedacht. Zowel persoonlijke kenmerken als beroepswaarden staan erin verwerkt. Service als in.. dienstverlening maar evenals mijn favoriete slag binnen het tennisspel 😉 In een later nieuwsbericht zal ik jullie hier meer over vertellen.
Vanuit mijn onderneming ga ik vanaf 1 augustus de tennislessen bij L.T.V. Vormer verzorgen. Ik wil het bestuur van L.T.V. Vormer bedanken voor het vertrouwen in mij. Naast mij gaat ook Bob Breukhoven vanuit Top Tennis Service de tennislessen verzorgen bij L.T.V. Vormer. Wij gaan ons best doen om de leden te enthousiasmeren en te voorzien van tips tijdens de tennislessen. Top Tennis Service onderscheid zich van andere tennisscholen door de tennisleraar een actieve rol binnen de vereniging te laten aannemen indien dit gewenst is. Naast het verzorgen van tennislessen, bied ik het bestuur ondersteuning in vrijwilligersbeleid, ledenwerving en -behoud. Ook hierover zal ik in een later nieuwsbericht meer vertellen.
Ps. De site is nog onder constructie. Hier gaat aankomende maand nog hard aan gewerkt worden.
Groetjes Bas van den Broek
 
 

Inschrijven voor losse lessen


toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account