informatie tennislessen

Bij TPV Haanenbergh wordt er getraind in twee cyclussen (voorjaar 21 weken najaar 15 weken). Op welke dagen er allemaal wordt getraind vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina).

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer in de week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wilt trainen voorrang ten opzichte van iemands tweede training. Lessen kunnen alleen gevolgd worden door leden van Haanenbergh.

Als er is ingeschreven voor 1 cyclus is dit tot nader order ook geldig voor de volgende cycli. Dit betekent praktisch: niet meer elke keer opnieuw inschrijven en zelf op tijd afzeggen als je wilt stoppen met trainen. De betaling voor deze lessen verloopt maandelijks middels een automatische incasso. De tarieven zijn terug te vinden op de tweede pagina van het inschrijfformulier. Voor de jeugd is er een voorstel gemaakt waarbij zij 2x per week gaan trainen:

  • 1 keer een technische training in een groep, waarbij je wordt je ingedeeld in een groep van gemiddeld 6 kinderen.
  • 1x begeleid tennissen met een grotere groep, ingedeeld op basis van kleur.
 • Nog steeds geldt dat je natuurlijk ook twee keer per week technisch te trainen in een kleine groep en daarnaast begeleid tennissen.

Tarieven voorjaar 2024

 • Senioren 21 lesweken met lessen van 60 minuten met 6 leerlingen (7 termijnen van €27,60)
 • Senioren 21 lesweken met lessen van 60 minuten met 8 leerlingen (7 termijnen van €24,20)
 • Junioren 21 lesweken met lessen van 60 minuten met 2e woensdagtraining (7 termijnen van €36,25)
 • Junioren 21 lesweken met 2x technische training van 60 minuten en 3e woensdagtraining (7 termijnen van €57,20)

Top-tennis en Padel service

Deze trainers verzorgen de lessen op Haanenbergh:

Eigenaar en Trainer

Bas van den Broek

Mijn naam is Bas van den Broek. Ik ben 32 jaar en eigenaar van Top Tennis Service. Al 26 jaar ben ik een fanatiek tennisser en sinds vorig jaar ook fanatiek padel speler. Ik heb via het CIOS de tennisleraar A- / B-licentie behaald en de opleiding tot padelleraar afgerond.

Tennis en Padel trainer

Cas van der Vegt

Mijn naam is Cas van der Vegt, Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Wijchen. Sinds mijn 5e actief binnen de tennissport en van mijn grootste hobby mijn werk kunnen maken. Via het CIOS heb ik mijn KNLTB tennis A- en padellicentie behaald. Ik verzorg al een aantal jaren

Jan Willem Jeurissen

September 2023: Mijn naam is Sophie Kersten. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Wijchen. Mijn hele leven ben ik al op de tennisbaan te vinden, sinds mijn 6e jaar heb ik ook training genomen. 4 jaar geleden ben ik begonnen met meekijken op de tennisbaan als trainster. Dat beviel

Padel trainster

Lisanne Stapel

Mijn naam is Lisanne Stapel en ik ben 22 jaar oud. Al vanaf mijn 7e ben ik op de tennisbaan te vinden en sinds 2011 is dat op de banen van TPV Vormer. Dit doe ik met erg veel plezier en speel dan ook graag

Sophie Kersten

Mijn naam is Sophie Kersten. Ik ben 21 jaar en tennis al een geruime tijd bij TPV Vormer. Ik vind het leuk om mijn hobby over te dragen aan anderen.. dragen.

Informatie Padellessen

Voor senioren worden er in het voorjaar van 2024 twee lescyclussen getraind. De eerste cyclus bestaat uit een lessen serie van 11 weken en de tweede cyclus uit 10 weken. Voor junioren is dit een lescyclus van 21 weken. In het najaar worden er voor zowel jeugd als senioren een lescyclus van 15 weken aangeboden. Op welke dagen er allemaal wordt getraind, vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina).
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen van de deelnemers. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer inde week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wilt trainen voorrang ten opzichte van iemand tweede training.

Senioren die lessen willen volgen kunnen dit volgen in groepen van 4 personen. Lessen worden aangeboden op dinsdag- en donderdagavond en zaterdagochtend. Opgeven kan individueel of als groep. Dit kun je vermelden op het inschrijfformulier. Lessen kunnen alleen gevolgd worden door leden van Haanenbergh.

De betaling voor alle padelcyclussen verloopt in twee termijnen.De tarieven zijn terug te vinden op de tweede pagina van het inschrijfformulier.

EXTRA INFORMATIE

Vanwege de grote animo om lessen te volgen en de beperkte beschikbaarheid van plekken, bestaat de kans dat mensen op de wachtlijst worden geplaatst. In dat geval wordt er contact met je opgenomen. De mensen die op de wachtlijst komen te staan, hebben voorrang op deelname aan de volgende serie.

Tarieven voorjaar 2024

 • Senioren 11 lessen van 60 minuten met 4 personen (2 termijnen van €82,50) 
 • Junioren 21 lessen van 60 minuten met 6 leerlingen (7 termijnen van €43,40)

Overzicht trainingsdagen 2024

Schrijf je bovenaan deze pagina in voor een van de lesopties

Inschrijven voor losse lessen


toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account