informatie tennislessen

Bij Haanenbergh wordt er in 2023 getraind in twee cyclussen (voorjaar 14 weken najaar 14 weken). Op welke dagen er allemaal wordt getraind vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina). 

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt door de trainer of trainerscoördinator per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer in de week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wil trainen voorrang ten opzichte van iemands tweede training. Lessen kunnen alleen gevolgd worden door leden van Haanenbergh.

Als er is ingeschreven voor 1 cyclus is dit tot nader order ook geldig voor de volgende cycli. Dit betekent praktisch: niet meer elke keer opnieuw inschrijven en zelf op tijd afzeggen als je wilt stoppen met trainen. De betaling voor deze lessen verloopt maandelijks middels een automatische incasso. De tarieven zijn terug te vinden op de tweede pagina van het inschrijfformulier.

  • Voor de jeugd is er een voorstel gemaakt waarbij zij 2x per week gaan trainen:
    • 1 keer een technische training in een groep, waarbij je wordt je ingedeeld in een groep van gemiddeld 6 kinderen.
    • 1x begeleid tennissen met een grotere groep, ingedeeld op basis van kleur.
  • Nog steeds geldt dat je natuurlijk ook twee keer per week technisch te trainen in een kleine groep en daarnaast begeleid tennissen.

Top-tennis en Padel service

Deze trainers verzorgen de lessen op Haanenbergh:

Eigenaar en Trainer

Bas van den Broek

Mijn naam is Bas van den Broek. Ik ben 32 jaar en eigenaar van Top Tennis Service. Al 26 jaar ben ik een fanatiek tennisser en sinds vorig jaar ook fanatiek padel speler. Ik heb via het CIOS de tennisleraar A- / B-licentie behaald en de opleiding tot padelleraar afgerond.

Tennis en Padel trainer

Cas van der Vegt

Mijn naam is Cas van der Vegt, Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Wijchen. Sinds mijn 5e actief binnen de tennissport en van mijn grootste hobby mijn werk kunnen maken. Via het CIOS heb ik mijn KNLTB tennis A- en padellicentie behaald. Ik verzorg al een aantal jaren

Informatie Padellessen

Voor senioren worden er in verschillende cyclussen lessen aangeboden. Op welke dagen er allemaal wordt getraind, vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina).
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen van de deelnemers. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer inde week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wil trainen voorrang ten opzichte van iemand tweede training. Lessen kunnen alleen gevolgd worden door leden van Haanenbergh.

Senioren die lessen willen volgen kunnen dit volgen in groepen van 4 personen. Lessen worden aangeboden op dinsdag- en donderdagavond en zaterdagochtend. Opgeven kan individueel of als groep. Dit kun je vermelden op het inschrijfformulier. 

De betaling voor deze zeven lessen verloopt in twee termijnen.De tarieven zijn terug te vinden op de tweede pagina van het inschrijfformulier.

Overzicht trainingsdagen 2023

toptennisservice logo

Schrijf je bovenaan deze pagina in voor een van de lesopties of meld je hier aan voor een proefles

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account

toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account