informatie
losse
lessen

Tijdens de lossen lessen leggen we de focus volledig op jou / jullie. Samen met de trainer werk je 60/90 minuten lang aan een of meerdere spelsituaties en zoomen jullie samen in op de technieken en tactiek.  

Bij een duo 3-tal of 4-tal gaat de trainer van te voren met jullie in overleg om samen een lesprogramma op te stellen voor 1 of meerdere lessen. 

Losse lessen kunnen op doordeweekse dagen van 08:00 en 16:00 worden ingepland. Dit heeft ermee te maken met dat regulieren lessen uit de cyclus prioriteit hebben en dat wij in overleg met de verenigingen voldoende banen over willen houden voor het vrijspelen. Zie je geen geschikte lesmogelijkheid neem dan contact op via de mail: info@tteps.nl

Beschikbaarheid trainers:


spelregels

  1. Lessen worden alleen aangeboden op doordeweekse dagen tussen 08:00 en 16:00.
  2. Lessen dienen minimaal 1 week van te voren voren worden geboekt.
  3. Wanneer je geen lid bent van een van de aangelokten verenigingen zal er €20,- baanhuur in rekening worden gebracht. Dit bedrag wordt door TTEPS afgedragen aan de vereniging.
  4. Wanneer je met een groep een losse les volgt op een locatie waar niet iedereen lid is, wordt er €5,- baanhuur per niet-lid in rekening gebracht. Dit bedrag wordt door TTEPS afgedragen aan de vereniging.
 

 

Aangesloten verenigingen

Inschrijven voor losse lessen


toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account