Top Tennis Service

Ontmoet het team

Het Team

Top Tennis service bestaat uit een aantal fantastische mannen en vrouwen die hun uiterste best doen om voor jou de beste les ooit te regelen!

Tennis trainer

Bob breukhoven

Mijn naam is Bob Breukhoven. Ik ben 26 jaar en speel al vanaf mijn 7e tennis. Ik vind het erg leuk om mijn hobby aan anderen over te dragen

Eigenaar en Trainer

Bas van den Broek

Mijn naam is Bas van den Broek. Ik ben 32 jaar en eigenaar van Top Tennis Service. Al 26 jaar ben ik een fanatiek tennisser en sinds vorig jaar ook fanatiek padel speler. Ik heb via het CIOS de tennisleraar A- / B-licentie behaald en de opleiding tot padelleraar afgerond.

Tennis trainster

Sophie Kersten

Mijn naam is Sophie Kersten. Ik ben 20 jaar en tennis al een geruime tijd bij TPV Vormer. Ik vind het leuk om mijn hobby over te dragen aan anderen.. dragen.

Padel trainster

Lisanne Stapel

Mijn naam is Lisanne Stapel en ik ben 22 jaar oud. Al vanaf mijn 7e ben ik op de tennisbaan te vinden en sinds 2011 is dat op de banen van TPV Vormer. Dit doe ik met erg veel plezier en speel dan ook graag

Tennis trainster in opleiding

Lisa Arts

Mijn naam is Lisa Arts. Ik ben 17 jaar en ik ondersteun Sophie, Bob en Bas tijdens de lessen bij TPV Vormer. Zelf tennis ik al een lange tijde bij deze club en heb ik het enorm naar mijn zin.

Tennis trainer in opleiding

Tom Deschepper

Mijn naam is Tom Deschepper. Ik ben 17 jaar oud en verzorg onder begeleiding op afstand tennislessen. Ik ben toegelaten tot de opleiding tot tennisleraar en in september zal ik hiermee starten. Ik heb er zin in!

Tennis en Padel trainer

Cas van der Vegt

Mijn naam is Cas van der Vegt, Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Wijchen. Sinds mijn 5e actief binnen de tennissport en van mijn grootste hobby mijn werk kunnen maken. Via het CIOS heb ik mijn KNLTB tennis A- en padellicentie behaald. Ik verzorg al een aantal jaren

Padel leraar in opleiding

Elian Klaassen

Mijn naam is Elian Klaassen. Ik ben 24 jaar oud en speel al sinds mijn 7e tennis. Sinds vorig jaar (de aanleg van de banen in Wijchen) ben ik veel padel gaan spelen. Ik ben van plan om binnenkort te starten met de opleiding tot padelleraar.

Rens Schelling

Mijn naam is Rens Schelling. Ik ben 17 jaar en woonachtig in Wijchen. Ik tennis al vanaf mijn 6e bij vormer en sinds de aanleg van de padelbanen ben ik ook daar veel te vinden. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Nijmegen. Samen met Lisanne

Bas van den Broek

Mensen in contact brengen met de tennissport is voor mij een grote uitdaging die ik iedere dag met veel enthousiasme aan ga. Daar waar ik vroeger als wedstrijdtennisser vooral gefocust was op het trainen voor competitie en toernooien, ben ik me nu meer gaan focussen op tennis als breedtesport. 

Door mezelf op verschillende gebieden binnen een tennisvereniging in te zetten probeer ik de vereniging vooruit te helpen. Zo ben ik actief in de jeugdcommissie, sponsorcommissie, technische commissie en organiseer ik namens de vereniging verschillende ledenwerfactiviteiten. Vanuit mijn posititie als hoofdtrainer bij TPV Vormer heb ik dagelijks veel contact met jeugdleden, ouders en senior leden en vang ik veel positieve punten van onze verenigingen op maar net zo goed verbeterpunten. Vanuit deze positie adviseer ik het dagelijks bestuur van de vereniging maar ook andere verenigingen over de laatste ontwikkelingen om zo de verenigingen verder te helpen.  

Of je nu beginner of een gevorderde tenniser bent, met een geldige tennisleraar A- en B-diploma in het bezit probeer ik iedereen op zijn eigen niveau vooruit te helpen. Om mijn tennisleraar licentie geldig te laten blijven en mijn kennis actueel te houden heb ik de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

– CiOS-A (2009)
– CIOS-B (2011)
– KNLTB Trainerscongres 2016 (2016)
– HBO Maatschappelijk werk- en dienstverlening (2017)
– KNLTB Trainerscongres 2017 (2017)
– Trainerscongres Padel (2018)
– Workshop Tenniskids Blauw 1 (2018)
– KLNTB Trainerscongres 2019 (2019)
– Game Changer Babolat (2019)
– Waarnemen (2020)
– Voetenwerk(2020)
– Bijscholing House of Tennis (2020)
– Coach Winning through intensity (2020)
– Online bijscholing – ITF play tennis course (2020)
– ITF Cursus Mental skills on court (2020)
– Icoach Preparing the serve for the orange court (2020)
– Icoach Tenniskids Blue (2020)
– Jeugdtennis: Speelvaardigheden en speelniveau (2020)
– Development of the return of serve (2020)

Graag breng ik je in contact met de tennissport!

 

Bob Breukhoven

Mijn naam is Bob Breukhoven. Ik kom al sinds mijn 7e bij TPV Vormer. Vanaf kinds af aan ben ik al begonnen met trainen en het spelen van competitie. Dit doe ik tot op heden nog steeds met veel trots en passie bij TPV Vormer. Sinds 2016 ben ik in het bezig van mijn A-licentie en heb ik ervaring opgedaan als tennisleraar bij verschillende tennisverenigingen in de regio. Ik heb de opleiding tot tennisleraar gevolgd, omdat ik graag mensen in contact wil brengen met tennis en enthousiast wil maken over hetgeen wat ik zelf zo leuk vind.

In 2018 heb ik de stap mogen maken om parttime tennislessen te verzorgen bij TPV Vormer. Naast dat ik tennisleraar ben, ben ik ook vrijwilliger op de vereniging en probeer ik de vereniging op verschillende gebieden vooruit te helpen. Zo ben ik al een aantal jaren actief lid van de jeugdcommissie en neem ik deel in de werkgroep padel.

Naast dat ik bijna dagelijks op de vereniging te vinden ben als speler en/of tennisleraar, ben ik sinds 2019 fulltime werkzaam bij YOAST in Wijchen. Tennisspeler en/of leraar is een echt hobby waarbij ik probeer iedereen op zijn eigen niveau vooruit te helpen. Om mijn tennisleraar licentie geldig te laten blijven en mijn kennis actueel te houden heb ik de volgende cursussen gevolgd:

– KNLTB Tennisleraar Licentie A (2016)
– KNLTB Trainerscongres (2016)
– HBO bedrijfseconomie (2017)
– KNLTB Trainerscongres (2017)
– Trainerscongres Padel (2018)
– Workshop Tenniskids Blauw 1 (2018)
– MSc Marketing Management (2019)
– KNLTB trainerscongres (2019)
– Game Changer Babolat (2019)
– Icoach Tenniskids Blue (2020)
– Jeugdtennis: Speelvaardigheden en speelniveau (2020)
– Development of the return of serve (2020)

Graag heet ik je van harte welkom op de tennisbaan

Sophie Kersten

M Mijn naam is Sophie Kersten en ik ben 19 jaar oud. Ik tennis al vanaf mijn 6de jaar, waarvan nu ongeveer 8 jaar bij TPV Vormer. Zelf train ik een aantal keer per week en speel ik competitie. Dit doe ik beide met veel plezier.

In het najaar van 2020 ben ik mee gaan kijken bij Bas van de Broek om te kijken of het lesgeven iets voor mij is. Het beviel mij erg goed dus leek het mij leuk om er mee door te gaan. Ik sta nu twee dagen in de week op de baan naast Bas. Omdat ik nog geen diploma heb sta ik naast Bas en ben ik assistent trainster. Ik wil zo snel mogelijk de opleiding volgen tot tennislerares zodat ik zelf voor de groep kan staan en mensen wat kan leren. Ik vind tennis een hele leuke sport, dit probeer ik ook over te dragen op anderen.
Ondanks dat ik net begin met het trainerschap probeer ik zoveel mogelijk te doen voor de club. Zo ben ik actief in de jeugdcommissie en probeer ik mee te denken hoe er nog meer leden bij L.T.V. Vormer komen tennissen.

Verder zit ik in mijn eindexamen jaar van het VWO en wil ik volgend jaar de opleiding HBO-verpleegkunde volgen. Wat ik zo leuk vind aan tennis is dat iedereen het kan. Jong en oud en ieder op zijn eigen niveau. Ik probeer om iedereen op zijn/haar eigen niveau vooruit te helpen.

Hopelijk zie ik je snel op de banen van T.P.V. Vormer!

Tom Deschepper

MMijn naam is Tom Deschepper en ben 16 jaar oud. Ik tennis al vanaf dat ik 5 jaar ben bij TPV Vormer. Ik volg veel trainingen en speel ook veel wedstrijden. Dit bevalt mij heel goed omdat ik het leuk vind om te tennissen en omdat ik mijzelf hiermee verbeter.

Naast mijzelf verbeteren houd ik mij ook bezig met het helpen van andere spelers. Ik ben al ongeveer 4 jaar naast andere trainers te vinden bij trainingen. Dit bevalt heel goed! Zodra ik oud genoeg ben zal ik de tennislerarenopleiding volgen. Daarna zal ik zelfstandig training geven op TPV Vormer. Tot die tijd zal ik samen met Bas en Bob lessen verzorgen. Ik help mensen met het verbeteren van hun spel op zowel tactisch als technisch vlak. Daarnaast zal ik nieuwe mensen in contact brengen met deze fantastische sport!

Ik zit in 5 VWO op het Maaswaal college. Zodra ik geslaagd ben ga ik in ieder geval de tennislerarenopleiding volgen. Ik weet verder nog niet wat ik nog meer wil doen na mijn middelbare school.  

Ik geef nu vooral jeugd les, daarnaast geef ik ook senioren les en ben ik bij veel jeugdevenementen te vinden. Ik ben een bekend gezicht geworden voor veel kinderen. 

Ik hoop je snel te zien op de prachtige banen van TPV Vormer!

Lisa Arts

MMijn naam is Lisa Arts en ben 16 jaar oud. Ik tennis al ongeveer 6 jaar bij TPV Vormer. Ik train zelf een paar keer per week en speel daarnaast ook nog competitie, daar heb ik erg veel plezier in. Ik wil graag mensen laten zien hoe leuk tennis kan zijn. Want voor mezelf betekent tennis, de club TPV Vormer en de trainers heel veel voor mij, het voelt namelijk dan ook als een tweede thuis voor mij.
Al meer dan een jaar help ik Bas met lesgeven. Inmiddels sta ik samen met Sophie voor de groepen. Ook help ik bij de club kampioenschappen en de jeugdcommissie. Ik help mensen graag met tennis dus als het later kan zou ik graag de tennislerarenopleiding doen. Tot dan help ik graag Bas, Bob, Sophie en Lisanne met les geven. 
Ik zit momenteel in 4 HAVO op het Maaswaal college. Zodra ik geslaagd ben, ben ik van plan om HBO-V op de HAN te volgen.

Ik hoop zie ik jullie snel op deze mooie tennisclub

Lisanne Stapel

Mijn naam is Lisanne Stapel en ik ben 20 jaar oud. Al vanaf mijn 7e ben ik op de tennisbaan te vinden en sinds 2011 is dat op de banen van T.P.V. Vormer. Dit doe ik met erg veel plezier en speel dan ook graag wedstrijden/competitie. 

Dit schooljaar rond ik mijn opleiding HBO Leraar Lichamelijke Opvoeding af. Tijdens deze opleiding heb ik lesgegeven aan verschillende doelgroepen van jong tot oud. Mijn passie ligt echt bij lesgeven. Ik ben van mening dat iedereen alles kan leren. Ik probeer tijdens de lessen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de mensen.

Dit jaar zal ik de opleiding tot padeltrainster gaan volgen en wanneer de banen er liggen zal ik de padeltrainingen gaan geven.

Ik heb er super veel zin om jullie kennis te laten maken met de geweldige sport padel. Tot op de baan! 

toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account