informatie tennislessen

Bij TPV Vormer wordt er getraind in twee cyclussen (voorjaar 22 weken najaar 14 weken). Op welke dagen er allemaal wordt getraind vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina).

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer in de week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wilt trainen voorrang ten opzichte van iemands tweede training.  

Top-tennisservice Tennistrainers

Deze trainers verzorgen de tennislessen op TPV VORMER:

Eigenaar en Trainer

Bas van den Broek

Mijn naam is Bas van den Broek. Ik ben 32 jaar en eigenaar van Top Tennis Service. Al 26 jaar ben ik een fanatiek tennisser en sinds vorig jaar ook fanatiek padel speler. Ik heb via het CIOS de tennisleraar A- / B-licentie behaald en de opleiding tot padelleraar afgerond.

Tennis trainer

Bob breukhoven

Mijn naam is Bob Breukhoven. Ik ben 26 jaar en speel al vanaf mijn 7e tennis. Ik vind het erg leuk om mijn hobby aan anderen over te dragen

Tennis trainster

Sophie Kersten

Mijn naam is Sophie Kersten. Ik ben 20 jaar en tennis al een geruime tijd bij TPV Vormer. Ik vind het leuk om mijn hobby over te dragen aan anderen.. dragen.

Tennisopties

Gemotiveerde jeugd

Het is door TPV Vormer mogelijk gemaakt voor alle jeugdleden (die buiten de selectie vallen) om in het voorjaar van 2021 de tweede tennisles met 35% korting op het lestarief te volgen. Hiermee willt de club de breedtesport stimuleren en wordt de financiële drempel t.o.v. andere sporten lager.  Gebleken is dat kinderen die twee keer per week trainen de tennissport als een volwaardige sport gaan beschouwen. Kinderen krijgen hierdoor meer binding met de tennissport, andere jeugdleden en de tennisvereniging. Door twee keer per week te trainen boeken ze zowel sportieve als sociale prestaties. Kinderen die gebruik maken van deze financiële tegemoetkoming zullen een sportieve tegenprestatie moeten leveren door in ieder geval namens TPV Vormer deel te nemen aan de voorjaarscompetitie en 80% aanwezig te zijn op de trainingen. Ook wordt er van hen sterk verwacht dat ze deelnemen aan de Wijchense Tenniskampioenschappen & clubkampioenschappen.  

Puppy lessen

Er worden tien puppytrainingen aangeboden voor kinderen t/m 8 jaar. De lessen zullen plaatsvinden op doordeweekse dagen en duren 45 minuten. In overleg met de tennisleraar wordt bekeken op welke tijd en in welke (geschikte) groep de lessen gevolgd kunnen worden. De lessen zullen zowel slag- als balvaardigheid oefeningen bezitten. Er zal gebruik worden gemaakt van aangepaste materialen om de tennisbeleving van kinderen zo groot mogelijk te maken. De kosten voor deze lessen bedragen €69 euro. Na de tien lessen zal de trainer contact opnemen met de ouders over de vervolglessen. Het is mogelijk om twee keer in de week puppytrainingen te volgen. 

Informatie Padellessen

Voor senioren worden er in het voorjaar twee lescyclussen van 11 weken aangeboden. Voor junioren is dit een lescyclus van 22 weken. In het najaar worden er voor zowel jeugd als senioren lescyclussen van 14 weken aangeboden. Op welke dagen er allemaal wordt getraind, vind je in het jaaroverzicht (zie onderaan deze pagina).
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingswensen van de deelnemers. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt per mail. Het is mogelijk (indien daar ruimte voor is) om twee keer inde week te trainen. Hierbij heeft iedereen die één keer wilt trainen voorrang ten opzichte van iemand tweede training.

Padelopties

Senioren

Senioren die lessen willen volgen kunnen dit volgen in groepen van 4 personen. Lessen worden aangeboden op doordeweekse dagen en op zaterdagochtend. Opgeven kan individueel of als groep. Dit kun je vermelden op het inschrijfformulier. 

Junioren

Junioren die lessen willen volgen kunnen dit doen in groepen van 4 of 8 personen. Lessen worden aangeboden op doordeweekse dagen tot 19:00 en op zaterdagochtend.

Top-tennisservice Padel trainers

Deze trainers verzorgen de padel lessen op TPV VORMER.

Tennis trainer

Bob breukhoven

Mijn naam is Bob Breukhoven. Ik ben 26 jaar en speel al vanaf mijn 7e tennis. Ik vind het erg leuk om mijn hobby aan anderen over te dragen

Padel trainster

Lisanne Stapel

Mijn naam is Lisanne Stapel en ik ben 22 jaar oud. Al vanaf mijn 7e ben ik op de tennisbaan te vinden en sinds 2011 is dat op de banen van TPV Vormer. Dit doe ik met erg veel plezier en speel dan ook graag

Overzicht trainingsdagen 2023

toptennisservice logo

Inschijfformulier:


Login to your account

toptennisservice logo

Padel voor bedrijven:


Login to your account